Schoonmaakmaterialen

JouwSchoonmaakartikelen denkt graag met u mee voor een oplossing op maat.

Professionele schoonmaakmaterialen

De juiste professionele schoonmaakmaterialen

Voor uw bedrijf of zorginstelling bent u op zoek naar professionele schoonmaakartikelen. Hierbij zijn niet alleen de kosten van belang, maar ook het gebruiksgemak en de hygiëne. In de zorg is de dagelijkse schoonmaak van levensbelang. Maar ook in de keuken is hygiëne ontzettend belangrijk.

JouwSchoonmaakartikelen denkt hierin graag met u mee voor een oplossing op maat. Hierbij kijken we niet naar specifieke merken, maar naar de resultaten van de schoonmaakmaterialen. Zo leveren we altijd schoonmaakmaterialen die voor uw doeleinden het beste resultaat genereert.

Over ons

Betrouwbaar
Bent u nog op zoek naar een vaste leverancier van uw schoonmaakartikelen? Van Es staat bekend als uw betrouwbare partner in schoonmaakartikelen. We leveren onze producten aan diverse scholen, bedrijven, campings, kerken en fabrieken.

Persoonlijke aandacht
Elke klant ongeacht de grote van de bestelling krijgt bij ons persoonlijke aandacht. We denken hierbij graag in oplossingen en helpen u bij het vinden van de juiste schoonmaakartikelen voor uw bedrijf of vereniging.

Zonder contract
Wilt u bij ons een bestelling plaatsen? Dit kan zonder contract. U zit bij ons nergens aan vast als u een bestelling plaatst. Neem dus gerust contact met ons op als u schoonmaakartikelen nodig heeft. Zelfs als u slechts eenmalig iets nodig heeft.

Jouwschoonmaak artikelen

Diverse schoonmaakmaterialen

Afvalzakken

Elke dag maakt u gebruik van afvalzakken. Wij zorgen dat deze bij uw wensen passen en u hierop kan besparen, zodat ze binnen uw budget passen.

Afvalbakken

Heeft u nog geen bijpassende afvalbakken? Wij realiseren graag afvalbakken op uw locatie. Hierbij houden we rekening met uw wensen en hygiëne eisen.

Huishoudelijke artikelen

Voor de dagelijkse schoonmaak zijn de huishoudelijke artikelen absoluut van belang. Wij helpen u graag bij de levering van uw dagelijkse gebruiksproducten.

Emmers

Bij JouwSchoonmaakartikelen leveren we emmers in verschillende maten en vormen. Uiteraard voldoen ze allemaal aan uw eigen wensen en eisen.

Microvezel en sopdoeken

Microvezel en sponsdoeken helpen u bij de dagelijkse schoonmaak van verschillende ruimtes. Wij adviseren u graag over de verschillende soorten.

Sponzen en zemen

Geen enkele spons is hetzelfde en het hangt van de toepassing af welke het beste bij u past. We kijken graag met u mee naar de toepassing van de sponzen en zemen.

Stofzuigerzakken

Stofzuigerzakken wilt u natuurlijk altijd standaard op voorraad hebben. Wij helpen hier graag bij door de stofzuigerzakken voor uw stofzuigers te leveren.

Trappen en ladders

Voor dagelijkse klusjes in en rond uw pand zijn trappen en ladders altijd handig om in huis te hebben. We helpen u hier uiteraard graag bij.

Textiel

Voor het reinigen van textiel of textiel schoonmaakmaterialen bent u bij ons altijd aan het juiste adres. We adviseren u hier uiteraard graag over.
Schoonmaakmaterialen uitbesteden

Schoonmaakmaterialen uitbesteden

JouwSchoonmaakartikelen is absoluut de beste keuze voor uw disposables. Wij verdiepen ons echt in uw situatie en kijken welke producten hier het beste bij passen.

Bent u benieuwd naar de oplossing die wij voor uw disposables hebben? Vraag vandaag nog een vrijblijvend advies op maat aan via ons contactformulier.

Klanten vertellen

Wat onze klanten over ons vertellen

Eindelijk een product gevonden dat werkt tegen rooklucht & hondenlucht. Altijd heel erg lastig om die lucht uit auto’s te krijgen. Ozon is ook niet de oplossing, dat helpt alleen tijdelijk.

Ik ben aangenaam verrast door dit middel kan het iedereen aanraden die deze problemen hebben

Henk Scholten

Schadeherstel - poetsafdeling

Onlangs een auto ingeruild waar stevig in gerookt was. Hierover kwam ik in gesprek met Kees van Es.

Hij raadde mij de geurneutralisator welke hij in het assortiment heeft. Dit spul werkt echt! Een paar spuitjes in het interieur, en het is niet meer te ruiken. Kees bedankt!

Wim van Wijk

Directie, V&W auto's

Afgelopen week na een smeulende brand in onze sauna is een hele nare brand en rooklucht ontstaan. We hebben van alles geprobeerd, maar niet hielp.

Via Google bij JouwSchoonmaakartikelen uitgekomen en daar heb ik de Spray tegen brandlucht besteld die wel werkte! Alle nare geuren zijn verdwenen!

Simone de Goede