Reinigingsmachines

De beste reinigingsmachines afgestemd op uw wensen en budget
Reinigingsmachines en veegmachines

De juiste keuze in reinigingsmachines

Voor de aanschaf van reinigingsmachines is het belangrijk om vooraf goed advies in te winnen. Er is veel mogelijk voor de reiniging van bijvoorbeeld vloeren met machines. Maar het is vooral afhankelijk van uw branche welke machine het beste bij u past.

Van Es schoonmaakartikelen heeft een ruime ervaring met reinigingsmachines. Dankzij een samenwerking met verschillende machine leveranciers kunnen wij echt een onafhankelijk advies geven. We kijken hierbij niet naar het merk, maar puur naar uw wensen en eisen aan de machine.

Over ons

Betrouwbaar
Bent u nog op zoek naar een vaste leverancier van uw schoonmaakartikelen? Wij staan bekend als uw betrouwbare partner in schoonmaakartikelen. We leveren onze producten aan diverse scholen, bedrijven, campings, kerken en fabrieken.

Persoonlijke aandacht
Elke klant ongeacht de grote van de bestelling krijgt bij ons persoonlijke aandacht. We denken hierbij graag in oplossingen en helpen u bij het vinden van de juiste schoonmaakartikelen voor uw bedrijf of vereniging.

Zonder contract
Wilt u bij ons een bestelling plaatsen? Dit kan zonder contract. U zit bij ons nergens aan vast als u een bestelling plaatst. Neem dus gerust contact met ons op als u schoonmaakartikelen nodig heeft. Zelfs als u slechts eenmalig iets nodig heeft.

Jouwschoonmaak artikelen

Soorten reinigingsmachines

Veegmachine

De veegmachine zorgt ervoor dat elke dag het stof van de vloer gehaald wordt en de werkvloer of bedrijfsruimte weer schoongemaakt wordt.

Hogedrukreiniger

Voor het efficiënt reinigen van ruimtes, machines of de bestrating kan u gebruik maken van een hogedrukreiniger. Wij verkopen deze machine voor verschillende toepassingen.

Schrobzuigmachines

Wilt u de vloer grondig schrobben en stofzuigen met slechts één machine? Met onze schrobzuigmachines kan u efficiënt aan de slag gaan.

Stofzuigers

Van industriële stofzuigers tot dagelijks schoonmaakwerk voor elke gelegenheid en toepassing hebben wij bijpassende stofzuigers in ons assortiment.

Waterzuigers

Waterzuigers zijn efficiënte reinigers voor vloeren waarbij u nat kan stofzuigen. U kan zo elk type vuil opzuigen of vloeren een grondige reiniging geven.

Tapijtreinigers

Een vlek in het tapijt kan soms ontzettend lastig zijn om te verwijderen. Met onze professionele tapijtreinigers krijgt u zelfs de meest hardnekkige vlekken er weer uit.

Stoomreiniger

Efficiënt bacteriën doden op de vloer kan met onze professionele stoomreinigers. U kan zo zonder hardnekkige schoonmaakmiddelen een ruimte professionele reinigen.

Eenschijfsmachines

Voor het reinigen van een tapijt of harde ondergrond slechts één machine gebruiken? Met de eenschijfmachines is het mogelijk en kan u elk oppervlakte professioneel reinigen.

Glaswassysteem

Wilt u voortaan zelf de ramen kunnen reinigen zelfs als deze op de bovenste verdieping bevinden? Met onze glaswassystemen kan u vrijwel overal de ramen professioneel reinigen.
Professionele reinigingsmachines

Professionele reinigingsmachines

JouwSchoonmaakartikelen verdiept zich echt in uw situatie. Hoe vies wordt bijvoorbeeld uw vloer? Hoe groot is het oppervlakte? Moet de hygiëne aan bepaalde eisen voldoen? Dit zijn allemaal zaken die wij meenemen tijdens het uitbrengen van een onafhankelijk advies. Daarbij houden we ook rekening met het budget dat u te besteden heeft. Zo heeft u uiteindelijk een reinigingsmachine die bij al uw wensen past.

Twijfel vooral niet om bij de aanschaf van een veegmachine of reinigingsmachine vrijblijvend advies in te winnen bij JouwSchoonmaakartikelen. Via ons contactformulier kan u vrijblijvend een afspraak maken.

Klanten vertellen

Wat onze klanten over ons vertellen

Eindelijk een product gevonden dat werkt tegen rooklucht & hondenlucht. Altijd heel erg lastig om die lucht uit auto’s te krijgen. Ozon is ook niet de oplossing, dat helpt alleen tijdelijk.

Ik ben aangenaam verrast door dit middel kan het iedereen aanraden die deze problemen hebben

Henk Scholten

Schadeherstel - poetsafdeling

Onlangs een auto ingeruild waar stevig in gerookt was. Hierover kwam ik in gesprek met Kees van Es.

Hij raadde mij de geurneutralisator welke hij in het assortiment heeft. Dit spul werkt echt! Een paar spuitjes in het interieur, en het is niet meer te ruiken. Kees bedankt!

Wim van Wijk

Directie, V&W auto's

Afgelopen week na een smeulende brand in onze sauna is een hele nare brand en rooklucht ontstaan. We hebben van alles geprobeerd, maar niet hielp.

Via Google bij JouwSchoonmaakartikelen uitgekomen en daar heb ik de Spray tegen brandlucht besteld die wel werkte! Alle nare geuren zijn verdwenen!

Simone de Goede