Over ons

Al 10+ jaar een vertrouwde partner in schoonmaakmiddelen

Ons verhaal

In 2013 begon Kees van Es zijn eigen groothandel in schoonmaakartikelen in Barneveld. Na ruim 10 jaar als kok gewerkt te hebben in een zorgcentrum, weet Kees vrijwel alles over het hygiënisch schoonmaken van ruimtes. In 2013 begon hij, terwijl het economisch er slecht voor stond in Nederland, een eigen groothandel. Als één van de weinige groothandels richten we ons specifiek op campings, scholen en zorginstellingen. Zo worden er niet alleen schoonmaakartikelen voor in de toiletten van de camping verkocht, maar ook koffiebekers en borden voor in de cafetaria.

Dankzij uitgebreide samenwerkingen met diverse leveranciers wordt er ook groter spul in de groothandel verkocht. Denk bijvoorbeeld aan de levering van reinigingsmachines voor het schoonmaken van vloeren in grote fabrieken. Kees van Es besloot zich te onderscheiden door niet alleen scherpe prijzen te rekenen, maar ook een totaal oplossing voor de ondernemer te bieden. Dit doen we door zonder contracten te werken, snel te leveren en een grote voorraad te houden. Met succes want 7 jaar later leveren wij nog steeds aan tevreden klanten uit verschillende branches.

JouwSchoonmaak

Onze helden

Wilco Pater

Als adviseur haal ik er energie uit om klanten te adviseren over de beste keuze van ons assortiment.

Teus Veldhuizen

Ik ben trots op ons mooie assortiment producten en machines, en wil u daar graag in laten meedelen.

Kees van Es

Het ontzorgen van onze klanten dat vind ik het mooiste aan dit vak.

Henriëtte Nieuwenhuis

Ons mooie bedrijf valt en staat natuurlijk met een goede boekhouding. Ik ben blij dat ik daar aan mee kan werken.

Janet Otten

Ik zorg ervoor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt. Hebt u een vraag? Grote kans dat u mij aan de telefoon krijgt.

Jouwschoonmaak artikelen

Wat wij doen

JouwSchoonmaakartikelen is een groothandel in schoonmaakartikelen, waarbij we vooral denken in oplossingen. Zo zorgen we altijd voor passende oplossingen om de hygiëne op locatie te verhogen. Elke klant krijgt bij ons persoonlijke aandacht om de juiste oplossing te bieden. Hierbij leveren we zonder contracten en dit doen we ook nog eens super snel. U hoeft dus nooit lang te wachten op nieuwe schoonmaakartikelen.

Binnen onze tevreden klantenkring behoren zorginstellingen, scholen, campings, kerken en industrie in de regio Barneveld, Amersfoort, Harderwijk, Apeldoorn en Ede. Voor onze klanten zijn wij dé totaal oplossing op maat bij het leveren van schoonmaakartikelen. Zo kijken we verder dan alleen hygiënische papierwaren, maar denken we vooral in oplossingen om de hygiëne te verbeteren. Wij denken graag met u mee ongeacht de grote van uw bestelling. Bij ons krijgt elke klant persoonlijke aandacht. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een unieke totaal service in schoonmaakartikelen.

Over ons

Betrouwbaar

Bent u nog op zoek naar een vaste leverancier van uw schoonmaakartikelen? Van Es staat bekend als uw betrouwbare partner in schoonmaakartikelen. We leveren onze producten aan diverse scholen, bedrijven, campings, kerken en fabrieken.

Persoonlijke aandacht

Elke klant ongeacht de grote van de bestelling krijgt bij ons persoonlijke aandacht. We denken hierbij graag in oplossingen en helpen u bij het vinden van de juiste schoonmaakartikelen voor uw bedrijf of vereniging.

Zonder contract

Wilt u bij ons een bestelling plaatsen? Dit kan zonder contract. U zit bij ons nergens aan vast als u een bestelling plaatst. Neem dus gerust contact met ons op als u schoonmaakartikelen nodig heeft. Zelfs als u slechts eenmalig iets nodig heeft.

Grote voorraad

Twijfel niet om contact op te nemen als u snel nieuwe schoonmaakartikelen nodig heeft. Doordat wij bijna alles standaard op voorraad hebben kunnen we eigenlijk vrijwel altijd snel leveren!

Klanten vertellen

Wat onze klanten over ons vertellen

Eindelijk een product gevonden dat werkt tegen rooklucht & hondenlucht. Altijd heel erg lastig om die lucht uit auto’s te krijgen. Ozon is ook niet de oplossing, dat helpt alleen tijdelijk.

Ik ben aangenaam verrast door dit middel kan het iedereen aanraden die deze problemen hebben

Henk Scholten

Schadeherstel - poetsafdeling

Onlangs een auto ingeruild waar stevig in gerookt was. Hierover kwam ik in gesprek met Kees van Es.

Hij raadde mij de geurneutralisator welke hij in het assortiment heeft. Dit spul werkt echt! Een paar spuitjes in het interieur, en het is niet meer te ruiken. Kees bedankt!

Wim van Wijk

Directie, V&W auto's

Afgelopen week na een smeulende brand in onze sauna is een hele nare brand en rooklucht ontstaan. We hebben van alles geprobeerd, maar niet hielp.

Via Google bij JouwSchoonmaakartikelen uitgekomen en daar heb ik de Spray tegen brandlucht besteld die wel werkte! Alle nare geuren zijn verdwenen!

Simone de Goede