Kees van Es
25 september 2019

Kies het juiste toiletpapier

vanesschoonmaakartikelen.nl helpt u bij het maken van het juiste keuze van toiletpapier. Toiletpapier is in verschillende kwaliteiten, diktes en soorten rollen te verkrijgen.

Materiaal

Papier is er in veel soorten en kwaliteiten. Belangrijk om een juist onderscheid te maken, is dat u weet hoe de verschillende kwaliteiten vaak benoemd worden.

Bijna al het papier dat gebruikt wordt is één of meerdere keren gerecycled. Alleen cellulose papier is helemaal nieuw en nog nooit gerecycled, dit is dan ook meteen het meest witte papier.

De mate van witheid bepaald ook vaak de prijs van het product. De volgorde van grijs naar wit in omschrijvingen is als volgt: naturel, wit, hoogwit, cellulose.

Als u dit als richtlijn aanhoud, weet u welk soort u kunt verwachten.

Aantal lagen

Het aantal lagen bepaald het comfort van het papier wat u gebruikt. Tevens bepaald het ook de mate waarin vloeistof kan worden opgenomen. En natuurlijk heeft het aantal lagen ook invloed op de prijs van het product.

Doprol

Bij het toiletpapier met doprollen is aan beide kanten een plastic dop bevestigd die u in uw wandhouder moet plaatsen. Er zijn verschillende soorten doppen verkrijgbaar. De meest voorkomende staat bij ons op de site.

Mocht u zeker willen weten of deze ook in uw situatie geschikt is, neem dan even contact op.

Kokerloze rollen

Deze vorm van toiletpapier hebben helemaal geen kern. Uw wandhouder dient een pin te hebben die u door de rol prikt. Op deze manier plaatst u de rol in de wandhouder. Groot voordeel van deze rollen is, dat er niets overblijft als de rol helemaal op is. Hiermee voorkomt u dat er kokers of doppen in het toilet gegooid kunnen worden, wat weer verstoppingen zou veroorzaken.

Traditioneel toiletpapier

Dit is het toiletpapier wat we allemaal kennen. Dit toiletpapier heeft een kartonnen koker als kern. Uw keuze kunt baseren op de kwaliteit die hierboven omschreven staat.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kies de juiste afvalzak

Kies de juiste afvalzak

vanesschoonmaakartikelen.nl helpt u bij met maken van de juiste keuze in afvalzakken. Afvalzakken zijn in verschillende materialen, maten en mate van stevigheid te verkrijgen. Materiaal Er zijn 2 materialen die het meest gebruikt worden voor afvalzakken, HDPE en...

Lees meer
Kies de juiste handschoenen

Kies de juiste handschoenen

Vanesschoonmaakartikelen.nl helpt u bij het maken van de juiste keuze in handschoenen. Handschoenen zijn in verschillende kwaliteiten, materiaal en maten te verkrijgen. Latex handschoenen Latex handschoenen hebben een sublieme pasvorm en een hoge mate van...

Lees meer
Kies de juiste vouwhandoekjes

Kies de juiste vouwhandoekjes

vanesschoonmaakartikelen.nl helpt u bij het maken van de juiste keuze in vouwhanddoekjes. Papieren handdoekjes zijn er in verschillende maten, kwaliteiten en kleuren. Maat De maatvoering van een pak handdoekjes is heel belangrijk wanneer u een keuze maakt: De breedte...

Lees meer