Geurneutralisatie

Onze geurneutralisatie pakt de stankoverlast tot in de moleculen aan.
Dit betekent dat de stank definitief verwijderd wordt.
Vervelende geuren verwijderen

Hoe werkt geurneutralisatie?

Helaas komt het voor dat u bepaalde geuren niet uit een ruimte krijgt. Denk bijvoorbeeld aan een urinegeur of rooklucht. Het liefste wilt u deze geur uit de ruimte verwijderen, maar u heeft werkelijk alles zonder succes geprobeerd. Gelukkig kunnen wij u bij JouwSchoonmaakartikelen helpen met geurneutralisatie.

De oorzaak van de stankoverlast ligt aan geurmoleculen die blijven dampen. Met speciale essentiële oliën zorgen we voor een chemische reactie bij deze moleculen. Hierdoor worden vrijwel alle geurmoleculen omgezet in niet geurende moleculen. 70% tot 90% van de stankoverlast wordt hierdoor professioneel geneutraliseerd. Door de behandeling te herhalen kunt u de rest van de stank verwijderen.

Het eindresultaat is dat u geen last meer heeft van een stinkende geur die u constant waarneemt op locatie.

Voordelen geurneutralisatie

Stank definitief verwijderd
Onze geurneutralisatie pakt de stankoverlast tot in de moleculen aan. Dit betekent dat de stank definitief verwijderd wordt. We maskeren de geur niet, maar zorgen ervoor dat er echt een oplossing komt. Dit is het grote voordeel aan onze geurneutralisatie.

Lange termijn oplossing
Onze geurneutralisatie trekt bijvoorbeeld tot diep in de moleculen van uw beton. Het is dus geen tijdelijke oplossing, maar een oplossing voor de lange termijn. U voorkomt zo dat uw toiletten blijven stinken. Als de geur toch weer terugkomt na een paar maanden, dan kan u eenvoudig een tweede behandeling uitvoeren.

Biologisch afbreekbaar
U hoeft niet bang te zijn dat onze geurneutralisatie schadelijk is voor het milieu. Onze middelen zijn biologisch afbreekbaar en breken de geurmoleculen op een natuurlijke manier af. U kan de middelen daardoor zonder schade voor de gezondheid van mens en dier gebruiken.

Stank verwijderen

Diverse stank verwijderd

Urinegeur

Urinegeur is een ontzettend vervelende lucht en kan letterlijk in het begon getrokken zijn bij een openbaar toilet. Met geurneutralisatie kunt u zelfs deze geur verwijderen.

Rooklucht

Een vieze rooklucht in de auto is soms permanent aanwezig als er een langere tijd gerookt is. Wij kunnen met geurneutralisatie de rooklucht effectief verwijderen.

Brandlucht

Ondanks dat er opnieuw geschilderd etc. is hangt er nog steeds een brandlucht in huis. Gelukkig kan dit opgelost worden met geurneutralisatie.

Afvallucht

Een afvallucht kan ontzettend veel overlast geven. U merkt dit vooral bij een afvalruimte buiten. Onze geurneutralisatie kan zelfs buitenshuis gewerkt en verwijdert zo de vieze afvallucht.

Honden en kattenlucht

Urine door honden en katten of gewoon de stankoverlast door haren en huidschilders zijn al lang niet meer een bijkomstigheid. Met geurneutralisatie ruikt u niet meer dat er dieren in huis zijn.

Rioollucht

Een rioollucht ruiken ondanks dat er niets mis is met uw riool? U bent helaas niet de enige die hier last van heeft. Geurneutralisatie is hiervoor de oplossing.

Lijkgeur

Een lijklucht kan de oorzaak zijn als een lichaam te lang in huis of auto gelegen heeft. U kunt deze geur professioneel neutraliseren met onze geurneutralisatie.

Etensgeur

Ruikt het constant na restjes eten rond de keuken van uw restaurant? Of zijn er specifieke geuren die er bovenuit blijven komen? Met onze geurneutralisatie ruikt het weer heerlijk fris in uw restaurant.

Wondgeur

In zorginstellingen kan u nog weleens overlast hebben van een wondgeur. Dit is ontzettend vervelend en hier is gelukkig met onze geurneutralisatie iets aan te doen.
Voordelen geurneutralisatie

Stank definitief verwijderen

Wij hebben speciale producten in huis. Deze producten zijn milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar, organisch en zowel binnen als buiten inzetbaar. Ze zijn niet schadelijk voor zowel mens als dier en neutraliseren diverse geuren die voor stankoverlast zorgen. Daarbij gebruiken onze producten geen alcohol, drijfgas of oplosmiddelen. U kan het product daardoor in vrijwel elke situatie of bedrijfsvoering gebruiken.

Bent u benieuwd of geurneutralisatie voor uw stankprobleem de oplossing kan bieden? Maak vrijblijvend een afspraak met JouwSchoonmaakartikelen en wij komen graag bij u langs voor een oplossing op maat.

Klanten vertellen

Wat onze klanten over ons vertellen

Eindelijk een product gevonden dat werkt tegen rooklucht & hondenlucht. Altijd heel erg lastig om die lucht uit auto’s te krijgen. Ozon is ook niet de oplossing, dat helpt alleen tijdelijk.

Ik ben aangenaam verrast door dit middel kan het iedereen aanraden die deze problemen hebben

Henk Scholten

Schadeherstel - poetsafdeling

Onlangs een auto ingeruild waar stevig in gerookt was. Hierover kwam ik in gesprek met Kees van Es.

Hij raadde mij de geurneutralisator welke hij in het assortiment heeft. Dit spul werkt echt! Een paar spuitjes in het interieur, en het is niet meer te ruiken. Kees bedankt!

Wim van Wijk

Directie, V&W auto's

Afgelopen week na een smeulende brand in onze sauna is een hele nare brand en rooklucht ontstaan. We hebben van alles geprobeerd, maar niet hielp.

Via Google bij JouwSchoonmaakartikelen uitgekomen en daar heb ik de Spray tegen brandlucht besteld die wel werkte! Alle nare geuren zijn verdwenen!

Simone de Goede