Disposables

Disposables zijn artikelen die na gebruik direct weer weggegooid worden. U wilt hier natuurlijk liever niet teveel geld aan uitgeven. Toch moeten de disposables wel aan bepaalde eisen voldoen. Denk aan stevigheid, comfort, MVO en gebruiksgemak. JouwSchoonmaakartikelen denkt hierin graag met u mee.

Disposable voor uw organisatie

Disposables voor uw bedrijf

We kijken graag met u mee waar de artikelen precies voor gebruikt worden. Maar we denken ook met u mee uit het oogpunt van de klant. Stel u gebruikt de weggooi artikelen om eten in te doen voor uw klanten. Dan wilt u een andere uitstraling bij de producten vergeleken met disposables voor uw personeelsleden.

Naast de uitstraling kan ook de toepassing van het product meespelen. In de zorg zijn er bijvoorbeeld weer andere eisen qua veiligheid en hygiëne vergeleken met de industrie. JouwSchoonmaakartikelen begrijpt als geen ander dat geen één bedrijf hetzelfde is. We denken daarom altijd in oplossingen op maat en kijken speciaal naar uw bedrijf voor een passende oplossing. Hierin nemen we ook uw eigen wensen mee en kijken we naar uw budget. We kunnen u zelfs helpen om te besparen op uw disposables zonder in kwaliteit in te leveren.

Disposables met eigen logo of tekst

Wilt u extra opvallen richting uw klanten met uw disposables? Bij Van Es is het mogelijk om uw disposables te laten bedrukken met uw eigen tekst of logo. Dit is ideaal als u graag de koffiebekers en menuboxen in uw eigen huisstijl wilt presenteren. Vooral als u producten verkoopt aan consumenten, dan kan het leuk zijn om dit te realiseren. Uiteraard past dit niet binnen elk budget, maar Van Es denkt hierin heel graag met u mee. We kijken graag naar wat er wel mogelijk is en doen een passend aanbod op maat.

Bent u benieuwd hoe uw eigen disposables met naam of logo eruit kunnen zien? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs met een paar voorbeelden. Via het contactformulier op onze website kan u geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken.

Disposable met eigen logo of tekst

Diverse soorten disposables

Koffiebekers

Dagelijks maakt uw personeel of klanten gebruik van weggooi koffiebekers. Wij helpen u graag om hierop te besparen en aan de kwaliteitsnorm te voldoen.

Plastic glazen

Plastic glazen kan u extra voordelig online aanschaffen via JouwSchoonmaakartikelen. Wij leveren de glazen graag snel bij uw bedrijf.

IJsbekers

Een ijsje op de camping halen wordt een stuk leuker met de vrolijke ijsbekers bij JouwSchoonmaakartikelen. Ontdek ons assortiment ijsbekers.

Champagneglazen

Heeft u iets te vieren op het werk? Plastic champagneglazen hoeft u na afloop niet meer af te wassen en is ideaal tijdens een feestje.

Menuboxen

Wij verkopen menuboxen voor zowel de cafetaria op de camping tot zorginstellingen en kantines op het werk. Voor elke instelling hebben wij de juiste oplossing op maat.

Wegwerpbestek

In ons assortiment verkopen we functioneel wegwerkbestek voor verschillende instellingen en bedrijven. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Wegwerphandschoenen

We verkopen wegwerphandschoenen voor verschillende toepassingen. Van schoonmaken tot de zorg elke toepassing vraagt om specifieke eisen en wensen.

Wegwerpservies

Wegwerpservies is perfect voor eenmalig gebruik. Afhankelijk van de toepassing kijken we graag naar de beste oplossing voor uw situatie.

Tafelkleed

Bespaar flink op de kosten van de wasserij met een tafelkleed dat u na afloop gewoon weer kan weggooien. Voor verschillende toepassingen hebben wij een disposable tafelkleed.
Disposables uitbesteden

Voorraad beheer disposables uitbesteden

JouwSchoonmaakartikelen is absoluut de beste keuze voor uw disposables. Wij verdiepen ons echt in uw situatie en kijken welke producten hier het beste bij passen.

Bent u benieuwd naar de oplossing die wij voor uw disposables hebben? Vraag vandaag nog een vrijblijvend advies op maat aan via ons contactformulier.

Klanten vertellen

Wat onze klanten over ons vertellen

Eindelijk een product gevonden dat werkt tegen rooklucht & hondenlucht. Altijd heel erg lastig om die lucht uit auto’s te krijgen. Ozon is ook niet de oplossing, dat helpt alleen tijdelijk.

Ik ben aangenaam verrast door dit middel kan het iedereen aanraden die deze problemen hebben

Henk Scholten

Schadeherstel - poetsafdeling

Onlangs een auto ingeruild waar stevig in gerookt was. Hierover kwam ik in gesprek met Kees van Es.

Hij raadde mij de geurneutralisator welke hij in het assortiment heeft. Dit spul werkt echt! Een paar spuitjes in het interieur, en het is niet meer te ruiken. Kees bedankt!

Wim van Wijk

Directie, V&W auto's

Afgelopen week na een smeulende brand in onze sauna is een hele nare brand en rooklucht ontstaan. We hebben van alles geprobeerd, maar niet hielp.

Via Google bij JouwSchoonmaakartikelen uitgekomen en daar heb ik de Spray tegen brandlucht besteld die wel werkte! Alle nare geuren zijn verdwenen!

Simone de Goede