Contact

Wees geen vreemde, en laat wat van u horen

Contact

JouwSchoonmaakartikelen
Postadres:
Meulunterseweg 16
6741 HN Lunteren

Magazijn
Wesselseweg 35
3771 PA Barneveld

0342 – 435 691
info@jouwschoonmaakartikelen.nl

Kvk nummer: 56133723
BTW-nummer: NL002089801B67

Veelgestelde vragen

Wat zijn disposables?

Disposables zijn artikelen die na gebruik direct weer weggegooid worden. U wilt hier natuurlijk liever niet teveel geld aan uitgeven. Toch moeten de disposables wel aan bepaalde eisen voldoen. Denk aan stevigheid, comfort, MVO en gebruiksgemak.

Hoe kan ik geurneutralisatie toepassen?

Met speciale essentiële oliën zorgen we voor een chemische reactie bij deze moleculen. Hierdoor worden vrijwel alle geurmoleculen omgezet in niet geurende moleculen. 70% tot 90% van de stankoverlast wordt hierdoor professioneel geneutraliseerd. Door de behandeling te herhalen kunt u de rest van de stank verwijderen.

Waar moet ik rekening mee houden met papierwaren?

Hygiënische papierwaren zijn verkrijgbaar in verschillende niveaus van duurzaamheid, kwaliteit, stevigheid, MVO, uitstraling en zachtheid. Het is afhankelijk van de toepassing welke papierwaren u het beste voor uw bedrijf kan gebruiken.

Hebben jullie ook professionele schoonmaakmiddelen?

Van Es Schoonmaakartikelen heeft een ruime ervaring met verschillende merken schoonmaakmiddelen. We kijken niet perse naar het merk, maar naar onze ervaring met het product. Zo kijken we naar wat u verwacht van het schoonmaakmiddel en welke ruimtes u ermee wilt schoonmaken. Vervolgens maken wij voor u de afweging welk schoonmaakmiddel hier het beste bij past.

Zit ik vast aan een contract?

Wilt u bij ons een bestelling plaatsen? Dit kan zonder contract. U zit bij ons nergens aan vast als u een bestelling plaatst. Neem dus gerust contact met ons op als u schoonmaakartikelen nodig heeft. Zelfs als u slechts eenmalig iets nodig heeft.

Klanten vertellen

Wat onze klanten over ons vertellen

Eindelijk een product gevonden dat werkt tegen rooklucht & hondenlucht. Altijd heel erg lastig om die lucht uit auto’s te krijgen. Ozon is ook niet de oplossing, dat helpt alleen tijdelijk.

Ik ben aangenaam verrast door dit middel kan het iedereen aanraden die deze problemen hebben

Henk Scholten

Schadeherstel - poetsafdeling

Onlangs een auto ingeruild waar stevig in gerookt was. Hierover kwam ik in gesprek met Kees van Es.

Hij raadde mij de geurneutralisator welke hij in het assortiment heeft. Dit spul werkt echt! Een paar spuitjes in het interieur, en het is niet meer te ruiken. Kees bedankt!

Wim van Wijk

Directie, V&W auto's

Afgelopen week na een smeulende brand in onze sauna is een hele nare brand en rooklucht ontstaan. We hebben van alles geprobeerd, maar niet hielp.

Via Google bij JouwSchoonmaakartikelen uitgekomen en daar heb ik de Spray tegen brandlucht besteld die wel werkte! Alle nare geuren zijn verdwenen!

Simone de Goede